La patisserie - minuloročná novinka

čoskoro uvedieme

Pripravujeme aktuálny obsah, čoskoro pridáme na stránku. V spolupráci s Korunným cukrom a Palmou sme pre vás pripravili opäť veľmi úspešný projekt. Bude ním malé pódium pre 16 divákov kde sa budú každý deň striedať tí najlepší cukrári a majstri dezertov z celého Slovenska. Dozviete sa z prvej ruky ako pracovať s čokoládou, ako upiecť pravú ťahanú štrúdľu či nazdobiť slávnostnú tortu a o mnoho viac.

Sobota

13:00 Torty od mamy - Martina Lokajová, Ela Šedíková, Zuzana Kaňová
"Cake pops" - malé koláčiky na paličke
14:00 Torty od mamy - Monika Horváthová. Marianna Dubovcová
"Muffiny" na sto spôsobov a ich ozdobovanie
15:30 Katka Sarmirova - cukrarka Fou ZOO reštaurácie roka 2012a 2014 podla Gurmána
"Flapjack" - moderná a zdravá pochúťka na viac spôsobov
17:00 Andrea Bučeková – cukrárka , "Dezerty s príchuťou leta" chutné a pritom zdravé
Jogurtová pena , šľahaný domáci tvaroh a čerstvé jahody
18:00 Andrea Bučeková – cukrárka , "Dezerty s príchuťou leta" chutné a pritom zdravé
Citrónové parfee, ovocný mousse a ovocná dreň

Nedeľa

12:00 Gabika Čechovičová – Mak z Jarnej
"Domáca gocnocká ťahaná maková štrúdla", ako na to
13:00
  –
15:00
Starostovská Džemovačka s Korunným cukrom - spolu so starostami mestských častí Bratislavy súťažia so svojimi receptami o najlepší džem Bratislavy. Ochutnajte a podporte ich svojim hlasom
15:00 Ivan Ralbovský – cukrár Brasserie La Marine, Letné dezerty
16:00 Ivan Ralbovský – cukrár Brasserie La Marine, Letné dezerty